Over ons

John G. Lake Ministries brengt een complete Bijbelse boodschap van het nieuwe verbondsleven aan Zijn mensen, zoals het oorspronkelijk bedoeld is door onze Heer. De voordelen van het leven, de dood en de opstanding van Jezus zijn beschikbaar voor ons allen.

John G. Lake Ministries is specifiek op zoek naar degenen die geen genoegen nemen met de status quo. Wij brengen onbeschaamd een revolutionaire boodschap aan het lichaam van Christus en aan de wereld. Wij geloven dat God op zoek is naar serieuze en toegewijde mensen door wie Hij zich sterk kan openbaren. Wij geloven dat genezing alleen een gedeelte is van het complete evangelie van Jezus Christus. Een groot gedeelte ja, maar nog wel een gedeelte. Wij geloven dat God voorzien heeft in een compleet evangelie met genezing voor de gehele mens: geest, ziel en lichaam.

Wij geloven dat Jezus geen excuus heeft gegeven voor het niet geloven van wat hij predikte. Daarom doen wij dit ook niet. Wij bieden hulp en genezing aan iedereen, altijd, voor alles. Wij zijn Jezus dankbaar dat Hij ons de opdracht heeft gegeven om een evangelie te verkondigen dat werkt. De zieken worden genezen, de doden worden opgewekt, het goede nieuws wordt aan zowel armen als rijken verkondigd. Onze missie is het verdrijven van zonde, ziekte en onnodig lijden door het proclameren en demonstreren van het evangelie van het Koninkrijk van God. Wij geloven dat christenen een toegewijd leven moeten leiden gehoorzaam aan het Woord van God. Wij zijn voor heiligheid, gezondheid en liefdadigheid. Wij zijn tegen zonde, ziekte en een zwak krachteloos evangelie dat de schuld geeft aan de zieke en de gekwetste.

Wees als Jezus

Als je op zoek bent naar een bediening die daadwerkelijk iets doet, dan heb je deze in ons gevonden. Als je klaar bent om Zijn aanwezigheid te openbaren dan is JGLM een effectieve weg om een verschil te maken in de echte wereld. Als je zwak bent, zullen wij sterk voor je zijn. Als je sterk in de Heer bent en in de kracht van Zijn macht, kom ons helpen om anderen te helpen!

JGLM Internationaal

JGLM USA: www.jglm.org