Discipelschap

Lifeteams

Het doel van een JGLM Lifeteam is het helpen van Christenen om te groeien naar volwassenheid in Christus door het vervullen van de Grote Opdracht (Marcus 16:15-18) en het produceren van geestelijk volwassen Christenen in de kortst mogelijke tijd.

JGLM Lifeteams zijn kleine, snel vermenigvulbare teams van getrainde gelovigen die als doel hebben hun steden voor Christus te bereiken. De teams volgen een systematisch trainingsprogramma met daarin studie maar ook praktijk verwerkt. De training van de leden bestaat uit studie, rollenspel en het ontwikkelen van een levensstijl om de Grote Opdracht te vervullen. De Lifeteamleider is verantwoordelijk voor de training, toerusting en het voorbereiden van de leden om de werken van Christus te doen, namelijk om het Koninkrijk van God hier op aarde te vestigen door de werken van de duisternis te vernietigen.

De 10 kenmerken van een JGLM Lifeteam:

1. Een hechte familie

2. Toepassen van de Bijbel in het dagelijks leven - doeners van het Woord

3. Delen van levenservaringen

4. Effectieve één-op-één pastorale zorg

5. Elkaar bemoedigen en opbouwen

6. Kansen voor bediening

7. Discipelschap

8. Snelle geestelijke groei

9. Ontwikkeling van Bijbels leiderschap

10. Apostolisch van aard

Momenteel hebben we Lifeteams in Sliedrecht, Stellendam, Krimpen aan den IJssel, Leeuwarden, Groningen. Daarnaast hebben we in diverse regio’s mensen die zich aan het voorbereiden zijn om een Lifeteam te starten of die hebben aangegeven aan een Lifeteam te willen deelnemen. Wil jij graag een Lifeteam bij jou in de buurt bijwonen, neem dan contact met ons op.