Ervaringen

Ervaringen

Hoe is het om uit te stappen in geloof? Om bijvoorbeeld mensen (bekenden of onbekenden) de handen op te leggen? Hoe gaat dat in de praktijk? Hoe reageren ze? Hieronder vindt u echte getuigenissen van JGLM'ers die bepaalde situaties uitlichten uit hun dagelijks leven. Heeft u zelf ook een getuigenis dat u graag wilt delen? Klik dan hier.

234 

27 augustus 2018 - 

 

Ik kon nauwelijks op mijn benen staan

 

Gisteravond heb ik weer eens contact gehad met een vrouw die mij benaderde nadat ik in 2013 op de televisie ben geweest in de uitzending van BNN "Je zal het maar zijn" (Van gabber tot evangelist) Iedere keer als ze ergens last van heeft dan zoekt ze contact met me. Zo is ze onder andere al eens genezen van bursitus (slijmbeursontsteking). Gisteren mocht ik weer genezing over haar uitspreken in de naam van Jezus. Ze vroeg weer eens aan me wat de kosten waren. Ik vertelde haar, evenals de voorgaande keren, dat het gratis is, omdat Jezus zo'n 2000 jaar al betaald heeft. Vandaag kreeg ik een mail van haar:

Hoi Ferry, Gisteren voelde ik mij ontzettend ziek en was ik tot niets in staat, kon nauwelijks op mijn benen staan. Sinds gisteravond begon ik mij iets beter te voelen. Vandaag heb ik nog “alleen” maar pijn, maar voel ik mij veel beter en kan weer mijn bed uit. Daar ben ik heel blij om. Heel hartelijk bedankt voor je hulp!

Ook vertelde ze dat tijdens het gebed de duizeligheid direct verdween! Ik geloof dat ik binnenkort nog meer goed nieuws van haar te horen zal krijgen. Ze zal namelijk op korte termijn onderzoeken krijgen.

Dit is natuurlijk fantastisch! Helaas zoekt ze tot nu toe alleen maar fysieke genezing. Ik heb haar al meerdere keren het evangelie uitgelegd, maar dat kwam tot dusver nog niet binnen. Bidden jullie mee dat ze ook gered zal worden?!

Alle eer aan God!!!