Ervaringen

Ervaringen

Hoe is het om uit te stappen in geloof? Om bijvoorbeeld mensen (bekenden of onbekenden) de handen op te leggen? Hoe gaat dat in de praktijk? Hoe reageren ze? Hieronder vindt u echte getuigenissen van JGLM'ers die bepaalde situaties uitlichten uit hun dagelijks leven. Heeft u zelf ook een getuigenis dat u graag wilt delen? Klik dan hier.

251 

8 juni 2018 - 

 

Lever: hersteld en genezen!

 

Enige tijd geleden mocht ik (Ferry) voorgaan tijdens een genezingsdienst in de gemeente waar Petra en ik lid zijn. Ik gaf deze avond eerst een stuk onderwijs en bracht hierna dit onderwijs ook in praktijk. Ook zijn een aantal andere gelovigen getraind deze avond. Een aantal mensen ervoeren directe verbetering en genezing. Van een van hen kreeg ik onlangs een wonderbaarlijk getuigenis.

Deze broeder vroeg gebed voor zijn lever. Voor zijn bekering was hij jarenlang alcoholist geweest. Hierdoor was zijn lever beschadigd waardoor hij last had van zijn gezondheid. Ik legde hem de handen op en sprak complete genezing uit in de machtige naam van Jezus! Hij voelde direct alle moeheid uit hem stromen! De week na de genezingsdienst had hij onderzoeken in het ziekenhuis waar zijn lever onderzocht werd. Enige tijd later kreeg hij de uitslag. De arts stond voor een raadsel want zijn lever was volledig gezond! Halleluja!!!

Ook hoorde ik van een zus, die last had van pijn in haar handen door slijtage, dat ze sinds die avond minder pijn heeft. Vorige week heb ik nogmaals genezing over haar uitgesproken. We kijken uit naar het resultaat! God is zo goed! Dank U Jezus voor Uw volbrachte werk!