Ervaringen

Ervaringen

Hoe is het om uit te stappen in geloof? Om bijvoorbeeld mensen (bekenden of onbekenden) de handen op te leggen? Hoe gaat dat in de praktijk? Hoe reageren ze? Hieronder vindt u echte getuigenissen van JGLM'ers die bepaalde situaties uitlichten uit hun dagelijks leven. Heeft u zelf ook een getuigenis dat u graag wilt delen? Klik dan hier.

86 

10 februari 2019 - 

 

Bevrijd van verlangen naar de dood na gebed

 

Een vrouw van 58 had een gebedsverzoek aan ons. Ze was al een tijd op zoek naar Jezus en wilde ook heel graag stoppen met roken. Op een gegeven moment heeft ze het uitgeschreeuwd naar Hem: ” Jezus, als u er bent, help me dan alstublieft van het roken af!”. Ondanks veel eerdere mislukte pogingen is ze daarna zonder moeite gestopt!

Ze was ook al een paar maanden depressief; Jezus was haar laatste hoop.

Na telefonisch voor haar gebeden te hebben gebeurden er allerlei prachtige dingen:

Ze mailde dat ze zich opgelucht en bevrijd voelde na het gebed en de druk in haar hoofd was weg. Het gebed om gedoopt te worden was eindelijk verhoord en er was een last van haar afgevallen. Een dag later mailde ze dat ze na toch wel diepe zuchten beter had geslapen dan ze de laatste tijd deed en voor het eerst sinds maanden weer met een normaal fris gevoel opgestaan was.

Weer een dag later schrijft ze “ iets bijzonders: om 6 uur vanavond realiseerde ik mij dat ik van de hele dag nog niet één keer de meest zwarte gedachte die een mens kan hebben, dood willen, heb gehad. Daar had ik de laatste maanden ook nogal last van. Is helemaal weg!! Ben Jezus heel dankbaar Ik heb altijd geweten dat God almachtig is, maar als je er op deze manier mee aangeraakt wordt is dat toch wel heel overweldigend.Vanmiddag ben ik bij een psychiatrisch verpleegkundige geweest voor de derde keer een gesprek, ik had tegen mijn thuiszorg mevrouw gezegd dat ik eigenlijk niet meer wil leven.Ik stapte daar binnen en hij zei meteen dat er iets gebeurd moet zijn want m’ n hele gezicht was veranderd! “

Weer een dag later krijg ik de volgend mail: Nóg meer genezing! Sinds mijn 16e hebben mijn beide neusgaten dichtgezeten, na een traumatische gebeurtenis. Ik kwam er 3,5 jaar geleden pas achter. Ik bleek ook taaislijm te hebben in mijn hoofd. Een hele lijdensweg geweest, het was nog niet helemaal opgelost. Toen ik een paar weken geleden onder narcose moest, hebben ze met een slangetje een van mijn neusgaten open gemaakt, dat voelde goed, maar ik had ook graag het andere, zonder medische ingreep, open gehad. En nu komt het!!! Gisteren voelde ik al lichte irritatie in dat neusgat, vandaag is het open, het voelt erg geïrriteerd, maar het is verder open dan het andere. Prijs de Heer!!! Ik kan weer Normaal adem halen! Ja, de hele wereld mag het weten, ik ben genezen door gebed.

Ze had een vervelende klus die moeizaam verliep en waar ze eigenlijk niet veel zin in had. Ze zuchtte en meteen kwam er n stemmetje:’’ je zou toch onderhand wel zin krijgen in n sigaret ook’’ Ze herkende de vijand en i.p.v. de verleiding te overwegen, schoot ze keihard in de lach!!!

In haar nieuwe Bijbel vindt ze antwoorden op vragen die ze zichzelf al 30 jaar stelt. Bovendien is de relatie met haar moeder, die zij altijd als zeer moeilijk en negatief heeft ervaren sinds een tijdje positief aan het veranderen. Ze heeft zelfs voor haar gebeden. De moeder van 84 had al een paar maanden last van ernstige duizelingen. Na handoplegging en uitspreken van genezing in Jezus’ Naam, hoorde zij dat de duizelingen bij haar moeder helemaal weg zijn! Wat een zegen, God is zo goed. Ze zegt dat zij Jezus beroemd gaat maken op de plek waar zij woont en daar is ze maar vast mee begonnen!