Ervaringen

Ervaringen

Hoe is het om uit te stappen in geloof? Om bijvoorbeeld mensen (bekenden of onbekenden) de handen op te leggen? Hoe gaat dat in de praktijk? Hoe reageren ze? Hieronder vindt u echte getuigenissen van JGLM'ers die bepaalde situaties uitlichten uit hun dagelijks leven. Heeft u zelf ook een getuigenis dat u graag wilt delen? Klik dan hier.

82 

3 januari 2019 - 

 

Toen het klaar was zei ze: "Bedankt, je hebt geen idee hoe blij ik hiermee ben."

 

De afspraak die mijn provider had gemaakt ging niet door. Toen ik belde en vroeg waar de monteur bleef, kreeg ik een aardige dame aan de lijn.

Aan het eind vroeg ze mij of ik nog vragen had. Ik heb haar gevraagd of er iets was waar ik haar mee kon helpen, door voor haar te bidden. "Ja", zei ze, "ik heb gisteren besloten dat ik niet meer wil drinken. Ik merkte de laatste paar maanden dat ik maar één dag niet gedronken heb. Ik ben er zo klaar mee!".

Ik heb haar uitgelegd dat ik stevig ging praten tegen die stem die haar telkens influistert dat ze best een glaasje kan nemen en dat het geen kwaad kan en dat 'stevig spreken' (gebieden te gaan) heb ik dan ook flink gedaan.

Toen het klaar was zei ze: "Bedankt, je hebt geen idee hoe blij ik hiermee ben."