Ervaringen

Ervaringen

Hoe is het om uit te stappen in geloof? Om bijvoorbeeld mensen (bekenden of onbekenden) de handen op te leggen? Hoe gaat dat in de praktijk? Hoe reageren ze? Hieronder vindt u echte getuigenissen van JGLM'ers die bepaalde situaties uitlichten uit hun dagelijks leven. Heeft u zelf ook een getuigenis dat u graag wilt delen? Klik dan hier.

90 

7 januari 2019 - 

 

... mijn moeder had vervolgens gezegd dat zij ook geen pijn meer in haar been had.

 

Op tweede kerstdag was ik bij mijn ouders. Mijn moeder (bijna 88) had een paar weken ervoor een scheurtje in de lies opgelopen, erg pijnlijk. Ze kon op een gegeven moment niet meer lopen.

Inmiddels kon ze wel weer lopen maar had ze nog erg veel pijn. Toen ze mij iets wilde laten zien verschoot ze ook van de pijn. Spontaan legde ik mijn hand op haar been en gebood alle pijn te verdwijnen in Jezus’ Naam. Ze zei dat het beter was.

Dat was niet goed genoeg vond ik dus nog een keer de pijn weggestuurd in Jezus ’Naam. Ze mompelde iets van “beter”. Ik had de indruk dat ze het wel welletjes vond, niet helemaal op haar gemak en liet het zo.

Later op de middag klaagde mijn zus over pijn in haar rug en reageerde ik op dezelfde manier. Ze vond het erg prettig want het werd helemaal warm. ‘s Avonds kreeg ik een mailtje van haar dat ze mijn moeder had verteld dat ik een warme hand tegen haar zere rug hield en dat dat hielp – mijn moeder had vervolgens gezegd dat zij ook geen pijn meer in haar been had.

Inmiddels zijn we tien dagen verder. Gisteravond kreeg ik nogmaals in een mail het bericht dat ze geen pijn meer heeft in haar been. Alle eer aan Jezus!