Ervaringen

Ervaringen

Hoe is het om uit te stappen in geloof? Om bijvoorbeeld mensen (bekenden of onbekenden) de handen op te leggen? Hoe gaat dat in de praktijk? Hoe reageren ze? Hieronder vindt u echte getuigenissen van JGLM'ers die bepaalde situaties uitlichten uit hun dagelijks leven. Heeft u zelf ook een getuigenis dat u graag wilt delen? Klik dan hier.

91 

30 december 2018 - 

 

Later kregen we bericht dat ze op de terugweg bijna geen pijn heeft gehad!

 

Een goede vriendin van ons wilde graag langskomen met haar zoon. Ze had helaas al een maand last van haar arm, waardoor ze ook vreselijk moe was en geen energie had. Ze kon al een maand bijna niets doen. Een aantal dagen voordat ze ons zouden bezoeken hoorden we hiervan. De afspraak kon misschien niet doorgaan hierdoor. We besloten hier natuurlijk voor te gaan bidden en spraken genezing en kracht over haar uit over de afstand heen. Vanaf dat moment kreeg ze ineens veel meer energie. Gelukkig konden ze hierdoor komen. We hadden een goede middag met elkaar en later kregen we het bericht dat ze op de terugweg bijna geen pijn heeft gehad!

De dag erna kregen we het volgende bericht:Het is echt verkwikkend voor me geweest om bij jullie te zijn! en het gebed voor m'n schouder heeft geholpen! De pijnstiller die ik later op de avond normaal gesproken neem, heb ik niet hoeven nemen. Ik heb daarna de hele nacht tot nu toe heerlijk zonder wakker te worden van de pijn door kunnen slapen. En net toen ik wakker werd heb ik een halve pijnstiller genomen, in plaats van een hele. Gaaf he? Dank je wel voor jullie aandacht hiervoor! En vooral; dank U wel Heer, dat U gebeden verhoort! God is goed!!!