Webshop

Webshop

We zijn continu bezig met het vertalen en voorbereiden van JGLM materiaal in het Nederlands. Onderstaande lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Klik op onderstaande artikelen voor meer informatie. Voor bestellingen vanaf 25 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

209 

9 april 2018 - 

 

Avondmaal (Uitverkocht)

 

Waarom kijken we naar het Avondmaal? Wat betekent het brood en de wijn voor alle Christenen? Het Avondmaal nemen heeft geweldige voordelen voor de gelovige. Leer wat het betekent om op 'onwaardige wijze' avondmaal te nemen waarbij het lichaam van de Heer niet wordt onderscheiden en wat de Bijbel bedoelt met 'onszelf beoordelen'.

Je zult het onderwijs van de apostel Paulus gaan bestuderen over het Avondmaal en enkele Griekse sleutelwoorden leren. Maar het belangrijkste is dat je gaat ontdekken waar Jezus Christus in heeft voorzien voor alle gelovigen op de geselplaats en het kruis.

Prijs: 5 euro (ex. verzendkosten)

Om het boekje te bestellen kunt u een e-mail sturen naar contact@jglm-benelux.org met daarin de volgende informatie: uw naam, uw adres en het aantal boekjes dat u wilt bestellen.