Webshop

Webshop

We zijn continu bezig met het vertalen en voorbereiden van JGLM materiaal in het Nederlands. Onderstaande lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Klik op onderstaande artikelen voor meer informatie. Voor bestellingen vanaf 25 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

238 

9 april 2018 - 

 

Erkennen wat in jou is

 

Als je wedergeboren bent, heb je geloof! Het ontbreken van geloof is niet het probleem van de gelovige. Wat is dan de reden dat het toe-eiegen van Gods Wil bij velen lijkt te mislukken? Waarom blijkt bij velen geloof zo’n strijd te zijn? Ook al heb je geloof, dan is dat geloof mogelijk nog niet geactiveerd.

In deze krachtige geloofsopbouwende boodschap vertelt broeder Curry niet alleen hoe je je geloof kunt activeren, hij helpt je gedurende het activatieproces heen. Je zult deze boodschap dagelijks tot je willen nemen en in de praktijk willen brengen!

Prijs: 2 euro (ex. verzendkosten)

Om het boekje te bestellen kunt u een e-mail sturen naar contact@jglm-benelux.org met daarin de volgende informatie: uw naam, uw adres en het aantal boekjes dat u wilt bestellen.