Divine Healing Technician Training (DHT)

Divine Healing Technician Training

De Divine Healing Technician Training (DHT) is het resultaat van ruim 60 jaar Bijbelonderzoek en praktische ervaring, en tienduizenden uren studie door John G. Lake en door Curry Blake. We raden je aan om met deze training te beginnen.

Waarom DHT?

Gedurende vele decennia is het onderwerp van Goddelijke genezing beschouwd als onduidelijk en ongrijpbaar voor de gemiddelde gelovige. Leugens en misvattingen hebben ervoor gezorgd dat de waarheid van het evangelie voor velen verborgen is gebleven. De simpele waarheid is dat zieken de handen opleggen voor elke gelovige is bedoeld. Deze training ontmaskert de ‘heilige koeien’ en de smoesjes die mensen hebben verzonnen en die gebaseerd zijn op hun ervaringen in plaats van op het Woord van God.

Curry Blake heeft zijn oudste dochter aan ziekte verloren toen zij twee jaar oud was. Hij heeft zijn leven toegewijd aan het vinden van de antwoorden waar hij zo wanhopig naar op zoek was tijdens de ziekte van zijn dochter. In die periode heeft Curry hulp gezocht bij veel (bekende) gelovigen, die alleen maar excuses gaven voor waarom zijn dochter niet genezen was. Hoewel Curry grote verbeteringen zag door gebed en geloof, was dit niet genoeg om de strijd van zijn dochter te winnen.

Het doel van de DHT is het aan de hand van de Bijbel ontmaskeren van de leugens en ‘heilige koeien’ die jou verteld en geleerd zijn. Onze doelstelling is om te zien dat elke gelovige, inclusief jou, wandelt in het geloof waartoe we zijn geroepen. Genees zieken, reinig melaatsen, wek doden op, drijf demonen uit. Je hebt het voor niets ontvangen, geef het voor niets. De tijd van de ‘superstars’ en bijzondere zalvingen is over. Het is tijd dat we de wereld veranderen in Zijn naam. Jezus in jou is de hoop op heerlijkheid.

Klik hier voor het bekijken van de DHT-series met Nederlandse vertaling/ondertiteling.