Ervaringen

Ervaringen

Hoe is het om uit te stappen in geloof? Om bijvoorbeeld mensen (bekenden of onbekenden) de handen op te leggen? Hoe gaat dat in de praktijk? Hoe reageren ze? Hieronder vindt u echte getuigenissen van JGLM'ers die bepaalde situaties uitlichten uit hun dagelijks leven. Heeft u zelf ook een getuigenis dat u graag wilt delen? Klik dan hier.

283 

7 februari 2018 - 

 

Na 14 jaar geen medicijnen meer nodig

 

Dit gebeurde tijdens onze vakantie in Egypte. "Hallo, waar komt u vandaan? Wat bent u aan het doen? Facebook? Twitter? of sportuitslagen kijken?" (Ik was bezig met mijn Ipad) "Nee hoor", zei ik, "ik ben bezig met de wonderen in dit hotel op te schrijven. We hebben al verschillende genezingswonderen meegemaakt. Wij geloven in Jezus en bidden voor mensen, en dan worden ze genezen."

"Oh, mooi, kunt u ook voor mij bidden? Ik heb vanaf mijn jeugd (al 14 jaar lang) een probleem met mijn enkel. Ik moet elke dag 3 x medicijnen nemen om geen pijn te hebben terwijl ik dans." Arnold maakt deel uit van het animatieteam van het hotel waar we op vakantie zijn, 's-avonds voert hij onder meer een 2 uur durende dans act op.

Ik heb voor hem gebeden onder handoplegging op zijn enkel. De enkel was duidelijk vergroeid en zonder medicijnen zou hij nu vreselijke pijn hebben gehad. "Ik kom na de lunch terug zei hij, (zonder medicijnen te nemen) om te checken of het nog steeds geen pijn doet."

Vanaf dat moment hebben we Arnold elke dag met regelmaat gezien. Hij vertelde dat de pijn echt helemaal weg was! Dank U Jezus!