Ervaringen

Ervaringen

Hoe is het om uit te stappen in geloof? Om bijvoorbeeld mensen (bekenden of onbekenden) de handen op te leggen? Hoe gaat dat in de praktijk? Hoe reageren ze? Hieronder vindt u echte getuigenissen van JGLM'ers die bepaalde situaties uitlichten uit hun dagelijks leven. Heeft u zelf ook een getuigenis dat u graag wilt delen? Klik dan hier.

279 

16 maart 2018 - 

 

God is goed!

 

Een zusje van kennissen van ons is een aantal jaren verslaafd geweest aan drugs. We spraken haar op een verjaardag en deelden het goede nieuws met haar. Ze geloofde dit goede nieuws, waarna ze ook direct bevrijd werd van haar drugsverslaving. Kort hierna mochten we haar dopen. Helaas is hierna het contact verwaterd.

Een tijd later hoorden we dat ze ziek was. Ze had last van reumatische klachten. Dit waren dezelfde klachten die mijn vrouw Petra had voordat ze werd genezen van fibromyalgie. Ze sliep slecht, was veel moe en had last van haar gewrichten. Dit werd versterkt door het ijskoude weer. We vroegen of we langs mochten komen om voor haar te bidden. Dit mocht!

We hadden een gesprek met haar waarin ze vertelde niets meer met het geloof te doen. Ze was eerlijk en vertelde hier geen behoefte meer aan te hebben. Na het gesprek legden we haar de handen op en spraken volledige genezing uit in de naam van Jezus.

De dag erna kregen we het bericht dat ze goed geslapen had en geen pijn meer voelde! We bidden dat er alsnog een verlangen zal komen om haar leven volledig aan God over te geven.

Goed is goed!!!