Media

Media

Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet met films van Curry of andere JGLM'ers. Bezoek ook onze youtube-pagina voor meer (Nederlandstalige) films.

187 

3 december 2017 - 

 

Het draait niet om jou.

 

Het draait niet om jou

Wat moet je weten? Waarom denk je dat hun leven afhankelijk is van het niveau van jouw geloofsleven? Ben jij echt zo belangrijk?

"God gaat hen niet genezen omdat ik dan hoogmoedig zou zijn". Het feit dat je er over praat bewijst dat je hoogmoedig bent.

"God gaat mij eerst op het goede pad helpen voordat hij mij gebruikt om iemand anders te genezen". Zo belangrijk ben jij niet.

Begrijp je dat? Jezus stierf zodat deze persoon gezond zou zijn. Waarom zou hij deze persoon niet gezond willen hebben alleen maar omdat jij een beetje in de war bent?

Jij denkt dat jij perfect moet zijn? Het laat zien dat wij denken dat heel de wereld om ons draait. En dat is niet het geval. Het draait om Hem. Onze taak is om te gaan en zijn Glorie te laten zien.

Hoe doe je dat? Ga erop uit en genees de zieken, wek de doden op en drijf demonen uit. Zo zit dat. Het gaat er niet om dat wij perfect zijn en niets nodig hebben.

Alles wat je kan krijgen heb je al!