Webshop

Webshop

We zijn continu bezig met het vertalen en voorbereiden van JGLM materiaal in het Nederlands. Onderstaande lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Klik op onderstaande artikelen voor meer informatie. Voor bestellingen vanaf 25 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

115 

2 december 2018 - 

 

Genezing in de Bijbel (Nieuw!)

 

Genezing in de Bijbel is een hedendaagse Bijbelse richtlijn om discipelen van Jezus Christus toe te rusten bij het vervullen van één van de opdrachten die ze van Jezus hebben gekregen, namelijk om de zieken te genezen. Goddelijke genezing werd gegeven aan de Gemeente én aan elke gelovige in Jezus Christus als een belofte en als een teken van de enige ware God.

Deze compilatie van Bijbelteksten bevat de waarheid die we nodig hebben om onze gebeden beantwoord te krijgen, om te wandelen in Goddelijke gezondheid en om Gods leven ook aan anderen te kunnen geven.

Gezondheid van lichaam, ziel en geest is Gods wil voor elke persoon. Ziekte en aandoeningen komen van de duivel en NIET van God. Jezus genas door de Heilige Geest, en dit is dezelfde Geest die ons gegeven is toen we Jezus onze Heer en Redder maakten (Romeinen 8:11).

Prijs: 5 euro (ex. verzendkosten)

Om het boekje te bestellen kunt u een e-mail sturen naar contact@jglm-benelux.org met daarin de volgende informatie: uw naam, uw adres en het aantal boekjes dat u wilt bestellen.