Ervaringen

Ervaringen

Hoe is het om uit te stappen in geloof? Om bijvoorbeeld mensen (bekenden of onbekenden) de handen op te leggen? Hoe gaat dat in de praktijk? Hoe reageren ze? Hieronder vindt u echte getuigenissen van JGLM'ers die bepaalde situaties uitlichten uit hun dagelijks leven. Heeft u zelf ook een getuigenis dat u graag wilt delen? Klik dan hier.

298 

9 maart 2018 - 

 

Genezing van mijn zoontje

 

Op het hoofd van mijn zoontje trof ik begin Jan '18 2 droge plekjes aan. Al gauw breidde het zich uit, kwam er pus uit de huid en begon het vies te ruiken. Ik had er al meerdere malen tegen gesproken, maar het breidde zich nog steeds uit. Er vormde zich een grote dikke groen/gelige korst, waar soms pus door heen kwam.

Toch bleef ik spreken en nam contact op met het JGLM Team. Iedereen bleef spreken, maar het leek alleen maar erger te worden. Uiteraard was niemand van plan om op te geven!

Na enige tijd te spreken, werd het minder en minder. Vervolgens kwam het op andere plekken op het hoofd terug. Ik begon te spreken wat er NIET was IPV wat er WEL was; huid, je bent genezen, gehydrateerd, zacht. Bloedsomloop je functioneert perfect. Pigmentatie, je bent goed verzadigd over de gehele huid, van top tot teen.

Toen ging het ineens sneller! De groene korsten werden witte schilfers. Het JGLM Team sprak nog steeds genezing en herstel uit. De pus, dikke korsten en vieze geur zijn weg! Genezen en heel gemaakt in Jezus' naam!